fredag 9 maj 2008

Årets sommartorp ligger i Dalarna

Den stora vitkalkade enplansbyggnaden på 165 kvadratmeter tillhör sedan 1,5 år Jojje Pettersson och hans sambo Ia Lundqvist. I sonen August, 2,5 år, som redan som nyfödd fick ett verktygsbälte av sin morfar, har de en flitig medarbetare som bland andra snickarbragder redan har spikat ihop sina första brädor.

8 kommentarer:

Anonym sa...

kollar på programmet nu, är det varje måndag kl 20?

Anonym sa...

Underbart hus ni har!!! Skulle inte ha något alls emot att sätta tänderna i det. Gôtt att höra att det kommer att bli lite limfärg & handhyvlat framöver. Fortsätter att följa er maniskt ;-)!

//Madeleine

Anonym sa...

eran kåk på 165 kvadrat - det är väl inget sommartorp heller.
Och vilka är ni som äger det? Vad jobbar ni med hur bor ni i hemorten och vilka kalkyler kör ni med och varför presenterar sig inte inredarna ett enda dugg heller? Blir så flummigt.

Anonym sa...

o vilket FANTASTISKT ställe ni har hittat. Kul att se August igen - ska visa Vera i morgon.

/Anna - Veras mamma

Anonym sa...

Programmet går varje måndag kl 20.00, så kolla då!

/Sommartorpet

Anonym sa...

Himla fint hus - men varför har ni förstört ett bra program. Tips om inredning är väl bra men att larva sig med att spraya plastspeglar etc? Hade varit roligare att följa den riktiga renoveringen. Det är väl så att programledarna inte kan något men SVT tror väl att de lockar unga tittare. Synd som sagt och flummigt.

Anonym sa...

Isabell är alldeles för självupptagen. Hon lyssnar inte när hennes kollega pratar. hon vill bara framhäva sig själv. Hon visar inte att hon har några yrkeskunskaper, hon vll bara vara häftig. Torp förresten, 165 kvm?

Anonym sa...

Men för h-lvete! Att spraya plastspegel är visst inredning! Tycker det är superbra att man kan förrändra och förbättra med enkla medel. Inredning behöver inte bara vara nya och dyra saker och prylar. Och jag tycker att det är skön stämning i programmet, och Isabelle och Stefan axlar rollen som programledare galant. Ett program måste ju förnyas!