måndag 23 juni 2008

Isabell och Stefan och husvagnen

Vilken oas det blev. Ett litet sommarställe på sommarstället.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mitt i renoveringen av ett fantastiskt hus ställs en plasthusvagn på tomten och piffas upp? Tidskrävande och onödigt! Togs kostnaderna från budgeten?

Anonym sa...

Hej Linus, jajjamän, mitt i det stora, stökiga och väsentliga. Det kan tänkas lite onödigt när man har ett så stort byggprojekt men jag måste säga att det var värt varenda minut och krona. Jag vet inte om du har barn själv eller vet hur det är när man gör en 3-åring så glad att smilgroparna får fäste. Med dessa enkla medel som användes så blev det en helt fantastisk befrielse för August mitt i det stora bygget där han ibland känner sig i vägen. Man ska helt enkelt offra sig att tänka på dessa saker och inte prioritera bort dom. Husvagnen blev en stor sak gjord med otroligt enkla medel. För August är det just nu ett kafé. Han är ute på gården och lockar till sig besökare. Har man inte tid så drar han i så hårt i handen att man är tvungen. Väl på plats blir man bjuden på kaffe. Med påtår. August har lärt sig att prioritera tiden som tur är.

/Jojje

Anonym sa...

Hejsan!
Vilken fin lekstuga det blev! Vi satt tre vuxna och började smida planer, om vad vi ska göra med vår gamla husvagn! =D
Tänk om man haft en sån fin lekstuga när man var liten!
Och ibland måste man offra lite, man får garanterat igen det med råge!
Mvh från ett svinkallt Västerbotten!

Anonym sa...

Ja man måste fixa en oas för barnen. En husrenovering är krävande och det är garanterat bara de vuxna som tycker att det är jättekul. Husvagnen var kul, kojor är viktiga. Vi har tre hus igång så vi vet att hålla humöret uppe på barnen (ibland).