torsdag 26 juni 2008

Mygg och knott och för få händer

Myggen och framförallt knotten börjar göra det svårt för oss. Eftersom vi börjat jobba lite mer utomhus och helst jobbar lite sena kvällar börjar det bli svårt. Man önskar att man hade fler armar så man kunde vifta undan medan man skruvar, putsar och målar. Vi har placerat en myggfångare på plats så vi får se om det ger någon effekt. Det skulle tydligen ta några dagar innan man ser resultatet men vi hoppas att det underlättar lite.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vad ni sliter, men det blir superbra! Lillemannen i teamet verkar trivas i sina nya krypin och inte beröras det minsta av alla människor runtomkring. :-)

Jag kan förstå att ni är less på puts. För egen del känns det enormt skönt att gå in och se vad ni pysslar med. Ens egen köksrenovering ter sig som en Stillahavskryssning all inclusive vid jämförelse, men så försöker vi också efterkonstruera de historiska vingslag som ni redan har i huset.

Lycka till med framtida renoveringar!

Anonym sa...

Avseende dina myggproblem, vad är det för myggmaskin som ni använder er utav?

Anonym sa...

Följer med spänning varje vecka ert projekt. Vi håller själva på att totalrenovera ett gammalt korsvirkeshus,som har varit i ur- uselt skick, har fått riva så gott som allt då det även hade "flyttat" in hus svamp till oss :( Har varit i gång ett år med renoveringen nu o faktiskt börjar det bli hus av det hela.
Ha det gott, o lycka till med huset. Ser framemot nästa veckas avsnitt
Hälsningar Trine

Anonym sa...

Hej, vi använder en form av myggsug. Den drivs på gasol och säger sig vara miljövänlig. Det har fungerat mycket bra. Det har iallafall minskat betydligt med mygg men även lite mindre knott.