tisdag 10 juni 2008

Putsar i blivande sovrum

13 kommentarer:

Anonym sa...

Såg programmet igår. Mycket inspirerande, man vill sätta igång direkt. Lycka till med allt ni tar er för/David

Anonym sa...

Mycket slit, men det kommer att bli fantastiskt fint. Vi bygger nytt och planerar också att göra mycket av jobbet själva. Förhoppningsvis är det värt det. Stort lycka till - vi kommer att följa ert projekt med spänning.

Anonym sa...

vilket fantastiskt fint hus ni har, blir så sugen på att jobba när jag ser er. lycka till med allt, kommer följa er hela vägen.
H/ Elin

Anonym sa...

Har alltid titta på Sommartorpet och det ska bli kul att följa arbetet med ert hus. Dasset blev tjusigt, fint med guld och vitt.
Kram från Annette

Anonym sa...

Vad kul att vi delar med oss med lite inspiration. Det är helt klart värt att göra jobbet själv om man kan. Man mår jättebra efteråt och har alltid något att skryta om ;) Jag har dock lärt mig att det finns gränser. Blir det jobbigt så är det värt att ta hjälp. Man blir lätt för utsliten och det drabbar alla omkring. //Jojje

Anonym sa...

Hej!

Missade första avsnittet..*deppade*, men såg att man kunde se programmet på svt.se/play *blev jätteglad*

Huset ni renoverar ser alldeles underbart ut!!! Det skall bli jättekul att följa bygget!

Programledarna skötte sig ypperligt tycker jag, trodde jag skulle sakna Ernst, men de klarade ju första programmet fint ;)

Ha det bra!
Mia

Anonym sa...

Huset verkar kräva mycket arbete, men blir säkert lika fint som dasset i första programmet ;-)
Tyckte om vad jag såg i del ett och tror detta Sommartorp kommer att bli rena drömmen, putsa på!

Anonym sa...

Hej Kusin. Jättefint hus ni har. Det kommer att bli superfint. Kul o se dig oxå. Kram Lena

Anonym sa...

Hej i Björnhyttan. Full av beundran och en liten släng av "avund" såg jag ert slit och kommer ihåg våra egna 5 renoveringar...fick rätt ont i händer o arnar av programmet.
Lycka till/Isak

Anonym sa...

En fråga: När de målade dasslocken guld var d klänypa lr gasmask som gällde?

Anonym sa...

hej
bra och trevligt program! undrar vilken blandning du har på putsbruket? ya

Anonym sa...

2001 drog vi igång ett liknande projekt - i Falun! Mycket slit - och hade vi vetat hur mycket så tror jag vi backat. Men idag - sju år senare är det värt varenda blåsa, varenda blånagel och för att inte tala om all muskelvärk!!! Vi köpte en ödegård utanför Falun, tjugofem meter från skogsvägen - osynlig för alla som far förbi. Det tog en sommar innan vi röjt alla träd och all sly på gården - helt igenväxt. SEN väntade resten!! Ni gör ett jättebra jobb. HEJA!!!
Lycka till / Anna-Lena på Lärkbacken

Anonym sa...

Hej
Det verkar som om du drar största lasset i renoveringen. Bra att du kan få in kunskap från murare och snickare. Att ta några steg tillbaks i slutet på dagen och se vad man åstadkommit är god belöning.